Corona maatregelen vanaf 14 oktober:
 • Laser Quest is alléén te spelen met maximaal 4 personen per game of één huishouden.
 • Dit geldt niet voor kinderen & jeugd t/m 17 jaar

 • Laser Quest – 1 game
  € 9,50
  per persoon

  Keuze uit: solo, 2- of 3 team game

  Min. 2 – max. 20 spelers per spel

  15 minuten netto speeltijd per game

  Eigen speelnaam, uitleg, scoreformulier

  Duur programma ca. 25 min.

  Laser Battle – 2 games
  € 18,00
  per persoon

  Keuze uit: solo, 2- of 3 team game

  Min. 2 – max. 20 spelers per spel

  15 minuten per game, pauze 25 min.

  Eigen speelnaam, uitleg, 2x scoreformulier

  Duur programma ca. 75 min.

  Extended Laser Battle – 3 games
  € 25,50
  per persoon

  Keuze uit: solo, 2- of 3 team game

  Min. 2 – max. 20 spelers per spel

  15 minuten per game, 2x pauze 25 min.

  Eigen speelnaam, uitleg, 3x scoreformulier

  Duur programma ca. 125 min.

  Laser Quest is het toonaangevende systeem onder de laserspellen. Het is een spel waar je samen met maximaal 20 anderen helemaal in op kunt gaan. In een speciaal ‘pack’ gestoken, lasergun in de hand, worden jij en je vrienden en/of collega’s ‘losgelaten’ in de Laser Quest arena. Daar is het zaak om een opdracht te vervullen die kan veranderen van moeilijkheidsgraad en inhoud.

  Je komt terecht in een futuristische arena vol geluid-, licht- en rookeffecten. Daarbij wordt de nieuwste hi-tech apparatuur gebruikt. Dit is een spel dat niemand onberoerd laat en waarin je de dagelijkse beslommeringen even helemaal uit het oog verliest.

  Voor het spel

  Om een lasergame te spelen heb je ten eerste een boardingpass met button nodig. Deze zijn verkrijgbaar aan de bar. Elke game heeft zijn eigen kleur boardingpass. Als je kleur of naam wordt opgeroepen begeef je je naar de briefing. Daar kan je de instructievideo bekijken en zal de marshall je zelfbedachte naam invoeren. Je kan al je spullen meenemen, deze neem je later mee naar boven zodat niemand erbij kan.

  Instellingen

  Nu rest alleen nog het spel zelf. Wordt er in teamverband gespeeld of is iedereen straks op zichzelf aangewezen? Nadat alle mogelijke opties zijn vastgelegd wordt het spel door de marshall opgestart. Vervolgens neemt de marshall alle spelers mee naar de airlock. Daar worden de laserpacks aangetrokken en wordt het spel uitgelegd.

  Tijdens het spel

  Het is zover! Je gaat de arena in en het spel wordt gestart. Je kunt je verschuilen achter vele schotten en in de gangen. Door de mistvorming in de arena is de laserstraal zichtbaar en geluids- en lichteffecten zorgen voor een spannende sfeer. De gundisplay laat zien door wie je bent geraakt. Je hebt een oneindig aantal schoten en levens. Snelle reacties en concentratie zijn nodig voor een hoge score. Wie haalt de meeste punten?

  Na het spel

  Na het game-over signaal doe je je gun in de holster en hang je je pack weer terug in de airlock. In de barruimte kun je de resultaten zien op de monitor. Even later deelt de marshall de scoreformulieren uit.

  Speciaal voor zorginstellingen, stichtingen en jeugdwerk heeft Laser Quest een eigen tarief. Wij verwachten wel dat er een (verantwoordelijk) begeleider aanwezig is. Het is mogelijk om per factuur te betalen.

  Zo ontvangen wij regelmatig:

  • Zorg Okee
  • Lumens Groep
  • LEV Groep
  • Welzijn Eindhoven
  • Het venster
  • Humanitas

  Voor scholen en grote groepen hebben wij een eigen tarief. Wij verwachten wel dat er een (verantwoordelijk) begeleider aanwezig is. Het is mogelijk om per factuur te betalen. Vaak strekken deze reserveringen zich uit over meerdere dagen. We gaan zelfs eerder open om U de mogelijkheid te geven al in de ochtend te starten. Een touringcar kan tot aan onze voordeur komen. Catering is mogelijk, ook door jullie zelf geregeld. Zo hebben we al enkele keren een complete gaarkeuken van de militairen in huis gehad.

  Zo ontvangen wij regelmatig:

  • Ministerie van Defensie
  • Bisschop Bekkers College
  • Fontys Hogeschool
  • Summa College
  • Christiaan Huygens College
  • Sint Lucas

  Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!