Laser Quest Eindhoven

Oude Stadsgracht 15
5611 DD Eindhoven

Telefoon : 040-2443131
Dagelijks geopend van 13:00 tot 01:00 uur

KvK: 58947442

Social media

Contactformulier
Vragen over onze activiteiten, reserveringen etc. kan ook via 040-2443131.
Direct reserveren gaat via reserveren.
Vragen via email kunt u hieronder opgeven in het contactformulier.


Parkeerplaatsen:

Parkeertip: P-garage Stadhuisplein, op 150m lopen

Afzetten kan ook: rij iets verder door Oude Stadsgracht op tot aan paaltjes Stratumseind. Daar kan je afzetten en keren. Niet parkeren want je hebt gegarandeerd een boete.Met de auto:

Volg “Eindhoven Centrum”, doorrijden tot de binnenring. U komt uit op de Vestdijk of op de Wal/Keizersgracht. De binnenring is éénrichtingsverkeer linksom!
Via de Vestdijk kunt u het beste parkeren in de parkeergarage van de Heuvel Galerie.
Vanaf de Wal/Keizersgracht kunt u parkeren bij het Stadhuis in de parkeergarage (tot 19:00 uur. Uitrijden 24h). Loop met het stadhuis in de rug rechtdoor, dan ligt Laser Quest na ca. 200 meter aan uw rechterhand.
Mocht u ons niet goed kunnen vinden dan raden wij u aan te vragen naar het Stratumseind, deze straat is bekend bij elke Eindhovenaar.
De ingang van Laser Quest ligt aan het plein midden op het Stratumseind.Openbaar vervoer:

Vanaf Eindhoven CS met de buslijn:
U neemt busljn 10, 12, 20 of 24 vanuit het station. U stapt uit bij halte ‘Smalle Haven’ bij het Dela-gebouw (derde halte). U loopt met het Dela-gebouw aan uw linkerhand, rechtdoor over de Oude Stadsgracht en u loopt recht op Laser Quest Eindhoven af.Te voet:

Vanaf Eindhoven CS te voet:
Verlaat het station aan de centrumkant, loop richting de Bijenkorf, linksaf de winkelstraten in, rechtdoor, over de Markt rechtdoor, langs de kerk, door de straat met cafe’s (Stratumseind) tot aan het pleintje midden op het Stratumseind.

Mocht u ons niet goed kunnen vinden dan raden wij u aan te vragen naar het Stratumseind, deze straat is bekend bij elke Eindhovenaar.
De ingang van Laser Quest ligt aan het plein midden op het Stratumseind.