Coronamaatregelen vanaf zaterdag 25 september: Zonder een geldige QR-code in combinatie met een ID-bewijs, is het helaas vanaf de leeftijd van 13 jaar, niet toegestaan om deel te nemen aan onze indoor activiteiten.

Laser Party
13 t/m 18 jaar
€17,00
per persoon

Keuze uit: solo, 2- of 3 teams per game

2x Laser Quest met 25 min. pauze

Min. 4 – max. 20 spelers

Eigen speelnaam, uitleg, scoreformulier

Frisje in de pauze

Duur programma ca. 75 minuten

Eventuele extra game per persoon: € 7,50

Laser Party
Inclusief eten bij De Hoek
+ € 6,00
per persoon

+ € 6,00 per persoon op prijs Laser Party

Locatie is Cafetaria De Hoek, bij Catharinakerk

vlakbij Catharinakerk, 200 m. vanaf Laser Quest

Friet, snack en frisje bij De Hoek

Totale duur programma ca. 135 minuten

Voor het spel

Om een lasergame te spelen heb je ten eerste een boardingpass met button nodig. Deze zijn verkrijgbaar aan de bar. Elke game heeft zijn eigen kleur boardingpass. Als je kleur of naam wordt opgeroepen begeef je je naar de briefing. Daar kan je de instructievideo bekijken en zal de marshall je zelfbedachte naam invoeren. Je kan al je spullen meenemen, deze neem je later mee naar boven zodat niemand erbij kan.

Instellingen

Nu rest alleen nog het spel zelf. Wordt er in teamverband gespeeld of is iedereen straks op zichzelf aangewezen? Nadat alle mogelijke opties zijn vastgelegd wordt het spel door de marshall opgestart. Vervolgens neemt de marshall alle spelers mee naar de airlock. Daar worden de laserpacks aangetrokken en wordt het spel uitgelegd.

Tijdens het spel

Het is zover! Je gaat de arena in en het spel wordt gestart. Je kunt je verschuilen achter vele schotten en in de gangen. Door de mistvorming in de arena is de laserstraal zichtbaar en geluids- en lichteffecten zorgen voor een spannende sfeer. De gundisplay laat zien door wie je bent geraakt. Je hebt een oneindig aantal schoten en levens. Snelle reacties en concentratie zijn nodig voor een hoge score. Wie haalt de meeste punten?

Na het spel

Na het game-over signaal doe je je gun in de holster en hang je je pack weer terug in de airlock. In de barruimte kun je de resultaten zien op de monitor. Even later deelt de marshall de scoreformulieren uit.