Corona maatregelen vanaf 1 juni:
 • Laser Quest is vanaf 1 juni alléén te spelen met maximaal 10 personen per game.
 • Het is verplicht om te reserveren en je komt stipt op de reserveringstijd naar binnen, zodat je een eventuele vorige groep ontwijkt.
 • Voor kinderfeestjes vragen we de begeleiders met klem om de kinderen even als groep bij elkaar te houden bij het naar binnen gaan.
 • Je kan tijdelijk geen Speelnaam/Nickname opgeven, er wordt gespeeld met Paknummers zonder buttons.
 • We spelen alléén Solo games. In de Laser Quest Arena kan je dan beter 1,5 meter afstand bewaren. (dit geldt niet voor kinderen t/m 12 jaar, zij kunnen “teams” spelen)
 • De “Briefing” vindt plaats in een afgebakend stuk bij de bar waar meer ruimte is.
 • Eventuele drankjes worden op de bar geplaatst. Wij verzoeken jullie om leeggoed daarna terug op de bar te zetten en de tafels af te ruimen.
 • Uitbreiding met bezoek aan “De Hoek” is tijdelijk niet mogelijk

 • Laser Party
  13 t/m 18 jaar
  €17,00
  per persoon

  Keuze uit: solo, 2- of 3 teams per game

  2x Laser Quest met 25 min. pauze

  Min. 4 – max. 20 spelers

  Eigen speelnaam, uitleg, scoreformulier

  Frisje in de pauze

  Duur programma ca. 75 minuten

  Eventuele extra game per persoon: € 7,50

  Laser Party
  Inclusief eten bij De Hoek
  + € 6,00
  per persoon

  + € 6,00 per persoon op prijs Laser Party

  Locatie is Cafetaria De Hoek, bij Catharinakerk

  vlakbij Catharinakerk, 200 m. vanaf Laser Quest

  Friet, snack en frisje bij De Hoek

  Totale duur programma ca. 135 minuten

  Voor het spel

  Om een lasergame te spelen heb je ten eerste een boardingpass met button nodig. Deze zijn verkrijgbaar aan de bar. Elke game heeft zijn eigen kleur boardingpass. Als je kleur of naam wordt opgeroepen begeef je je naar de briefing. Daar kan je de instructievideo bekijken en zal de marshall je zelfbedachte naam invoeren. Je kan al je spullen meenemen, deze neem je later mee naar boven zodat niemand erbij kan.

  Instellingen

  Nu rest alleen nog het spel zelf. Wordt er in teamverband gespeeld of is iedereen straks op zichzelf aangewezen? Nadat alle mogelijke opties zijn vastgelegd wordt het spel door de marshall opgestart. Vervolgens neemt de marshall alle spelers mee naar de airlock. Daar worden de laserpacks aangetrokken en wordt het spel uitgelegd.

  Tijdens het spel

  Het is zover! Je gaat de arena in en het spel wordt gestart. Je kunt je verschuilen achter vele schotten en in de gangen. Door de mistvorming in de arena is de laserstraal zichtbaar en geluids- en lichteffecten zorgen voor een spannende sfeer. De gundisplay laat zien door wie je bent geraakt. Je hebt een oneindig aantal schoten en levens. Snelle reacties en concentratie zijn nodig voor een hoge score. Wie haalt de meeste punten?

  Na het spel

  Na het game-over signaal doe je je gun in de holster en hang je je pack weer terug in de airlock. In de barruimte kun je de resultaten zien op de monitor. Even later deelt de marshall de scoreformulieren uit.