Bordspellen (WORDT AAN GEWERKT) …. HEEEEEEL ERRUG HART

Jullie gaan undercover als spionnen van W.I.S.E. gewapend met een koffer vol geheimen en een iPad. De mensheid moet worden beschermt tegen een gevaarlijk virus. Het bedrijf Spider Tech wil de mensheid in hun macht krijgen. Zij hebben een virus ontwikkeld waarmee ze de controle over mensen krijgen. Door het drinkwater te infecteren met dit virus willen ze de hele wereld besmetten. Spider Tech wil beginnen met een uitgebreide test in Eindhoven. Als dit succesvol blijkt, willen zij de rest van de wereld in hun macht krijgen. Jullie missie is om zo snel mogelijk de formule van het antivirus in handen te krijgen en hiermee het drinkwater weer te neutraliseren! Met de iPad vinden jullie bepaalde locaties die op met GPS te achterhaald zijn. Eenmaal op de juiste coördinaat is het aan jullie om kalm te blijven en de juiste beslissingen te nemen. Lukt het jullie om Spider Tech op tijd te stoppen en de wereld te redden?

Diverse routes-, thema's- & moeilijkheidsgraden mogelijk.
Advies: minimaal 2p maximaal 5p per groep
Max. 6 groepen / 30p
i.c.m. Magic Portal max. 10 groepen / 50p
Duur: 2 uur
Geschikt vanaf ca. 12 jaar
Onder 14 jaar alleen met begeleiding.
Introductieprijs € 15,- pp

Reserveren City Escape Game: Operation Mindfall

Over Outdoor City Escape Games bij Laser Quest

Operation Mindfall is een outdoor escape game, waarbij een mix wordt gemaakt tussen een stadswandeling, geocaching en puzzels zoals in een escaperoom. Tijdens een spannende missie door het centrum van Eindhoven en omgeving, moet je als team raadsels en puzzels oplossen die je onderweg tegenkomt. Plekken in de stad zijn geïntegreerd in het verhaal en komen tot leven door middel van AR (Augmented Reality). Er zijn twee verschillende spellen met elk een eigen verhaal en missie: Operation Mindfall en Magic Portal.

Hoe werkt het?

Je speelt Operation Mindfall met een team van 2 tot 5 spelers. Aan het begin van het spel krijgen jullie een iPad en een koffer (ActionPack) mee. (We hebben daarom van één persoon zijn legitimatie nodig) Hierin zitten gadgets die jullie nodig hebben om opdrachten uit te voeren. De iPad wijst jullie de weg naar plekken in de stad. Scan een specifiek item met de iPad om de omgeving tot leven te brengen! Er verschijnen spannende AR-puzzels die jullie moeten oplossen om het mysterie te ontrafelen. Minstens één persoon dient een mobiele telefoon met internetverbinding bij te hebben om eenmalig contact te leggen als undercover agent.

Prijzen
De prijs bedraagt, ter introductie, €15,00 per persoon. Het leukste is om te spelen in een groepje van 2 tot 5 personen. We hebben voldoende materialen om groepen tot 30 personen gelijktijdig te laten spelen.

Routes met verschillende lengtes vanuit Laser Quest:

– Genneper Parken
– Eindhoven Centrum
– Dommel
– Stadswandelpark

Met extra ingebouwde Thema’s:
– Bomen & natuur (in ontwikkeling)
– Toeristisch, bezienswaardigheden & geschiedenis (in ontwikkeling)
– Café’s en terrassen (in ontwikkeling)
– Technische Universiteit route (in ontwikkeling)
– Selfieroute (in ontwikkeling)

Andere locaties waarbij je eerst spullen ophaalt bij Laser Quest en naar locatie gaat:
– Strijp S (in ontwikkeling)
– Je eigen locatie met spel op maat etc. tot maximaal 50p: neem contact met ons op.

English Video:
Introduction Operation Mindfall (English)

Introductie en uitleg Operation Mindfall: (Nederlands)